Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ce subiecte vor fi discutate de diasporă în Italia

14 ian. 2017,, 19:00   Societate
3390 4

Potrivit unui comunicat de presă, reprezentații comunității „Adoptă un vot” urmează să organizeze o întîlnire cu reprezentanții diasporei în Italia. Întîlnirea va avea loc pe 17-19 martie curent, la Veneția-Mestre, transmite NOI.md.


„Ne propunem să ne întîlnim și să discutăm față în față despre realizările și provocările cu care ne confruntăm peste hotare și în țară. De asemenea, vrem să venim cu soluții comune și concrete pentru unele probleme identificate”, susțin organizatorii evenimentului.

În cadrul întîlnirii din Italia, cei prezenți vor aborda subiecte ce țin de organizarea alegerilor peste hotare, realizarea proiectelor sociale, economice, educaționale și de caritate în Republica Moldova, dar și alte subiecte specifice diasporei.

Comunitatea „Adoptă un vot” a luat naștere în preajma alegerilor prezidențiale din 2016 ca o necesitate de mobilizare a cetățenilor moldoveni de peste hotare la vot. Grupul a stat la baza pornirii Dosarului diasporei, dar și la alte proiecte sociale și de caritate. În prezent, circa 98 mii de persoane sînt membri ai acestei comunități.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?