X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un incendiu produs la Tiraspol a lăsat fără adăpost 6 persoane (FOTO)

13 ian. 2017,, 15:55   Societate
6397 0

Un incendiu uriaș a izbucnit într-o casă privată de două niveluri de la Tiraspol. Pentru lichidarea incendiului au fost necesare mai mult de 5 ore, relatează NOI.md.


Incendiul a izbucnit în seara zilei de 12 ianuarie într-o casă din strada Energeticienilor din Tiraspol. La locul incidentului au sosit patru echipe de pompieri dislocate la Tiraspol, precum și două echipe de la Bender. Pentru localizarea incendiului la nivelul superior al clădirii au fost instalate două scări auto. Către momentul sosirii acestora flăcările s-au extins pe acoperiș și au cuprins întreaga casă.

Potrivit Serviciului de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Transnistriei, incendiul a izbucnit într-o saună, aflată la etajul doi. Construcțiile de lemn de la nivelul superior al clădirii doar au accelerat răspîndirea focului. În interiorul casei se aflau șase persoane, nimeni dintre locatari nu a avut de suferit. Ei au părăsit clădirea, reușind să-și ia doar actele.

Operațiunea de lichidare a focului, care a afectat circa 300 de metri pătrați, a durat mai bine de cinci ore. Flăcările au distrus acoperișul casei și cîteva camere cu mobilier, lucruri personale și aparate de uz casnic. Inspectorii Direcției situații excepționale a MAI al Transnistriei au promis să anunțe cauzele incendiului și suma prejudiciului material după efectuarea tuturor procedurilor necesare.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?