Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Directorul FBI, verificat în legătură cu ancheta care o vizează pe Clinton

13 ian. 2017,, 10:40   Externe
2638 1

Corpul de control al Departamentului american al Justiţiei a decis iniţierea unor verificări în cazul deciziei directorului FBI, James Comey, de a face publice informaţii, în campania electorală, despre investigaţia care viza utilizarea unui server de mail privat de către Hillary Clinton.

Inspectorul general al Departamentului Justiţiei "va verifica dacă au fost încălcate proceduri" în momentul în care James Comey a organizat o conferinţă de presă pentru a discuta despre ancheta în cazul lui Hillary Clinton şi a trimis scrisori Congresului, cu doar cîteva zile înaintea scrutinului prezidenţial, în care anunţa că sînt noi date în investigaţia care viza activităţile candidatului democrat.

Hillary Clinton a atribuit înfrîngerea în scrutinul prezidenţial deciziei directorului FBI, James Comey, de a relua o anchetă în cazul serverului de email privat şi atacurilor cibernetice coordonate de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

La rîndul său, Bill Clinton, fost preşedinte al SUA, a acuzat că James Comey este vinovat de înfrîngerea electorală suferită de soţia sa, Hillary Clinton.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) din Statele Unite a anunţat cu o săptămînă înaintea scrutinului din SUA iniţierea unei noi anchete în cazul emailurilor private utilizate de candidatul democrat la funcţia de preşedinte, Hillary Clinton, în timp ce deţinea funcţia de secretar de Stat american.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?