Vitalie Nagacevschi, propus pentru o funcție la Consiliul Europei

Vitalie Nagacevschi, propus pentru o funcție la Consiliul Europei

Avocatul Vitalie Nagacevschi, fost deputat din partea PLDM, a fost selectat drept candidat pentru funcția de membru al Comitetului european pentru prevenirea torturii şi a pedepselor sau tratamentelor inumane și degradante, comunică NOI.md.


Pe lîngă Nagacevschi, Comisia specială i-a mai nominalizat pe Ludmila Popovici și Victor Zaharia. Cele trei candidaturi urmează a fi prezentate de către delegația națională Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei.

În cadrul concursului, Comisia de profil a evaluat aptitudinile profesionale ale concurenților, precum și cunoștințele în domeniul protecției cetățenilor împotriva torturii și a pedepselor inumane sau degradante.Din cele trei persoane nominalizate de delegația națională, Comitetul de Miniștri al Consiliului Europei va selecta un singur candidat pentru funcția de membru al Comitetului european pentru prevenirea torturii.

Comitetul european pentru prevenirea torturii a fost înfiinţat în 1989. Acesta nu este un organ de control sau investigaţie, ci furnizează un instrument preventiv nejudiciar pentru protejarea persoanelor private de libertate, împotriva torturii sau a altor forme de rele tratamente. 
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Che Guevara 15 ian. 07:11

В партии Филата вряд ли можно найти достойных людей для такой должности, и этот персонаж вряд ли является исключением. По моему тем кто состоял в этой партии, вообще должен быть закрыт вход в любые структуры, эта партия воровская, а ее члены воры.

адвокат 13 ian. 13:32
Deleted
Sandu 13 ian. 12:56

Avocatul Diavolului Plaha. Cine altul? Unde nu te-ai uita, in functii-cheie, vezi numai indivizi de-a lui Plaha.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load