X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Noapte grea pe drumurile din țară: unde a fost necesară intervenția salvatorilor

12 ian. 2017,, 10:36   Societate
2690 0

În ultimele 24 de ore salvatorii au intervenit în cinci raioane ale țării, pentru a debloca mai multe mijloace de transport împotmolite în nămeți, notează NOI.md.


În total, în urma ninsorilor abundente a fost necesară intervenția salvatorilor în zeci de cazuri, pentru deblocarea și tractarea mijloacelor de transport.

Astfel, salvatorii au intervenit în apropierea satului Coșnița, raionul Dubăsari, pentru a debloca o ambulanță ce urma să ajungă la un pacient. La periferia orașului Căușeni, pompierii au tractat cinci tiruri, iar în apropiere de satul Copanca au fost tractate două automobile.

Alte cinci mijloace de transport, în care se aflau și minori, au fost deblocate din nămeți lîngă satul Leuntea și satul Pervomaisc, raionul Căușeni. La periferia orașului Cahul au fost tractate două unități de tehnică, de către efectivul gărzii Detașamentul de salvatori și pompieri Cahul. Efectivul Secției situații excepționale Anenii Noi a lucrat pentru deblocarea mai multor unități de tehnică pe drumurile locale din apropierea satelor Hîrbovăț și Bulboaca, Anenii Noi.

Și în UTA Găgăuzia, salvatorii au intervenit pentru acțiuni similare, în apropierea satului Avdarma, Comrat, apoi pe drumul de acces spre satul Valea Perjei, în apropierea satului Tomai și în municipiul Comrat.
Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale îndeamnă cetățenii să apeleze Serviciul 901 atunci cînd au nevoie de ajutor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?