X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Grădinița nr. 216 din sectorul Botanica, verificată repetat

11 ian. 2017,, 16:30   Societate
9637 0

Ieri, 10 ianuarie, o instituțiile preșcolară din sectorul Botanica din capitală a fost supusă unor noi controale din partea Centrului de Sănătate Publică Chișinău (CSPC). Specialiștii CSPC au urmărit nivelul respectării măsurilor privind aspectele organizării alimentației copiilor, informează NOI.md.


În urma controalelor s-a stabilit faptul că meniurile zilnice au fost conformate meniurilor-model, coordonate în modul stabilit cu instituțiile sectorului Botanica. Astfel, meniurile conțin lapte, unt, pîine integrală, de trei ori în săptămînă copii mănîncă produse din carne, o dată în săptămînă – produse din pește, iar în fiecare zi de luni – cașcaval și ou.

Produsele alimentare se achiziționează în sortiment, cu excepția ouălor și a biscuiților, pentru care s-au anunțat licitații repetate.

Reamintim că, în urma unei sesizări parvenite din partea părinților, o comisie formată din specialiștii CSPC au mai întreprins un control inopinat în grădinița din sectorul Botanica, pe 5 ianuarie curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?