Vocea diasporei

O contabilă și o casieră s-au făcut cu patru milioane de lei. Cum funcționa schema

O contabilă și o casieră s-au făcut cu patru milioane de lei. Cum funcționa schema

Contabila şi casiera unei Asociaţii de Economii şi Împrumut din Ungheni sînt învinuite de Procuratura Anticorupţie de fals în acte şi delapidarea averii străine.

Din actul de învinuire întocmit de procurori reiese că, învinuitele, avînd în gestiune mijloacele financiare ale Asociaţiei, au însuşit aproximativ 4 milioane de lei de la Asociaţie şi deponenţii acesteia în număr de peste 50 persoane. Pentru a ascunde infracţiunea, contabila şi casiera Asociaţiei de Economii şi Împrumut din Ungheni au falsificat mai multe contracte de împrumut din numele persoanelor fizice, precum că ar fi primit credite de la Asociaţie.
 
Temei pentru pornirea urmăririi penale a servit actul de control al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, care a depistat nereguli în activitatea Asociaţiei.
 
Învinuitele nu mai activează în cadrul Asociaţiei, acestea au fost reţinute recent pentru 72 de ore, fiind plasate în izolatorul de detenţie preventivă.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

русский 14 feb. 17:07

адвокату...пора уже усвоить-пожизненно это если украл пару десятков тысяч..а когда миллионы то есть чем поделиться и тогда домашний арест

адвокат 12 ian. 15:50

Пожизненно ? Или опять под домашний арест ?

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load