Vocea diasporei

Au fost anunțate preselecțiile pentru „Slaveanski Bazar 2017”

Au fost anunțate preselecțiile pentru „Slaveanski Bazar 2017”

Și în anul curent, copiii și adulții talentați în muzică au șansa să-și demonstreze capacitățile la nivel internațional.

Membrul juriului și interpretul Constantin Moscovici a anunțat data cînd vor avea loc preselecțiile naționale pentru festivalul internațional „Slaveanski Bazar 2017”, informează NOI.md.

Fiind și reprezentantul oficial al festivalului în Moldova, Constantin Moscovici a menționat că „Slaveanski Bazar 2017”, va avea loc, în mod tradițional, în orașul Vitebsk din Belarus. La preselecții pot participa copii cu vîrsta cuprinsă între 7 și 12 ani, la fel și adulți de 18-31 ani. Preselecția națională se va desfășura pe 4 februarie, în Sala Mică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” , începînd cu ora 16.00.

Pentru a afla mai multe detalii, doritorii de a participa sînt așteptați la 26 ianuarie, în Sala Mică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, unde va avea loc o ședință cu organizatorii.

În urma preselecțiilor, doar un singur copil și un matur vor reprezenta Republica Moldova în Belarus, la Festival, care va fi organizat în perioada 13-17 iulie 2017. 
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu