Vocea diasporei

Leancă revine la MAEIE?

Leancă revine la MAEIE?

Iurie Leancă, liderul Partidului Popular European din Moldova (PPEM), ar putea reveni în funcţia de ministru al afacerilor externe şi integrării europene.

Despre aceasta scrie curentul.md cu referire la surse apropiate guvernării, care au solicitat anonimatul.

Potrivit acestora, grupul parlamentar al PPEM, care deja are un acord de colaborare cu guvernarea, ar putea adera la coaliţia majoritară.

Sursele menţionează că preconizata schimbare ar urma să fie făcută fie în cadrul reorganizării Guvernului, fie în cadrul schimbării acestuia. Liderul PPEM nu a comentat, deocamdată, informația.

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu10 comentari

Tomas 15 ian. 08:56

Лянкэ напрямую связан с воровством миллиарда, и ему не место в МИДЕИ. Понятное дело что прислуживал верой и правдой Плахишу, по этому тот решил его поощрить таким образом. Раньше Фильке прислуживал, а сейчас Плахишу.

Istena 10 ian. 07:01

Действитель эту свору, пора пускать под откос, хватит жировать и издеваться над народом Молдовы!!! С этой бандой, нужно поступать так, как поступали в войну с предателями!!!!!!!!!!!!!!!

umbra - singurul martor 9 ian. 19:35

O naluca umbla prin guvern - naluca integrarii europene.

русский 9 ian. 18:34

кстати мне кажется пора уже из МИДЕИ сделать МИД...а европейской интеграции уже по-моему все наелись досыта

русский 9 ian. 16:58

Подлянкэ и лидер-вещи несовместимые...Бездараня подстилка..Готов быть при любой власти лишь бы его не трогали и делали что хотели..Кто мне назовет что полезного он вообще сделал? Только под басни про интеграцию соучаствовал в расхищении страны. Падаль..Ему место на нарах в петушатнике

aplauze 9 ian. 16:31

din ministru în ministru... fără hodină

Наив 9 ian. 12:57

Да всю эту свору, пора пускать под откос, хватит жировать и издеваться над народом Молдовы!!! С этой бандой, нужно поступать так, как поступали в войну с предателями!!!!!!!!!!!!!!!

Мош Ион 9 ian. 12:44

Опять подтягивают своих ,этого поллянкэ в тюрьму нужно отправить, а плаха в министры его толкает!!! Лянкэ свой человек для пахана,,ведь миллиард при нем крысанули, ведь подлянка как раз премьером был!

Oleg 9 ian. 12:40

Почему он до сих пор не сидит в тюрьме за участи в краже миллиарда? Должность министра, это ему за молчание и пособничество нынешней хунты?

Sandu 9 ian. 11:14

Ce vremuri? Nu poti sa fii moral, fara sa fii in acelasi timp imoral. Si nu poti sa-ti satisfaci vanitatile, fara sa te umilesti in fata dresorului Plahatniuc. Leanca este profitor, lichea, ipocrit si ticalos.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu