Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Declaraţia lui Pavel Filip cu privire la România

6 ian. 2017,, 09:40   Politică
8442 32

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis, astăzi, un mesaj de felicitare omologului său român, Sorin Grindeanu, cu ocazia învestirii în funcţia de Prim-ministru al României.


În mesajul semnat de Pavel Filip este remarcat ritmul ascendent al relaţiilor moldo-române și amplificarea cooperării bilaterale odată cu instituirea Parteneriatului Strategic pentru Integrarea Europeană a Republicii Moldova.

“Folosesc acest prilej pentru a-mi exprima recunoștința pentru disponibilitatea României de a susţine eforturile autorităţilor moldoveneşti de aliniere la standardele şi valorile europene, prin implementarea agendei de asociere cu UE, de modernizare a ţării noastre şi prin implementarea proiectelor energetice, educaţionale şi sociale”, se mai spune în scrisoare.

Totodată, șeful Executivului a exprimat convingerea că şi pe viitor Republica Moldova se va bucura de sprijinul României în realizarea priorităţilor agendei bilaterale şi a obiectivelor majore în materie de modernizare și integrare europeană a țării noastre, iar dialogul dintre statele noastre va rămâne în continuare unul activ.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?