Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un inspector de calificare a șoferilor nu s-a lăsat corupt

5 ian. 2017,, 09:25   Societate
3115 0

Un bărbat din Criuleni este documentat de CNA pentru tentativa de corupere a unui membru al comisiei de examinare a calificării conducătorilor auto. Acesta a fost reținut de ofițerii și procurorii anticorupție, relatează NOI.md cu referire la serviciul de presă al CNA.


Potrivit informației parvenite de la CRIS Registru, omul ar fi oferit mită de 350 de euro unui inspector pentru a promova proba practică de conducere a autovehiculului în traseu și obținerea permisului de conducere categoria “B”.

Inspectorul Secției de calificare a conducătorilor auto a denunțat cazul la Linia Națională Anticorupție a CNA – 0 800 55555, iar urmare a măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, bărbatul a fost prins în flagrant delict. Acesta a fost recunoscut şi audiat în calitate de bănuit. Ulterior și-a recunoscut vina şi actualmente este cercetat în libertate.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală . Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unități convenționale.
Conducerea urmăririi penale este în gestiunea Procuraturii Anticorupție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?