EROU moldovean în Italia (FOTO)

EROU moldovean în Italia (FOTO)

Un moldovean a devenit eroul unei bătrâne din Italia, după ce a salvat-o din incendiul violent izbucnit în locuința femeii.

S-a întâmplat în localitatea Codrea, Ferrara. Incendiul a izbucnit în vila femeii, care locuia de una singură. La văzul flăcărilor, vecinii au chemat imediat pompierii, însă nu au stat cu mâinile în sân. Un moldovean curajos a pătruns în locuința cuprinsă de flăcări și a scos-o afară pe proprietara casei în vârstă de 85 de ani.

„M-a apucat de braț și mă lua să mergem sus, pentru a stinge salteaua. Etajul superior era cuprins în totalitate de flăcări, așa că am fost nevoit să o scot cu forța din locuință, după ce am deconectat cuptorul de la aragaz care era pornit pentru a găti ceva de mâncare. Locuința nu era conectată la energia electrică, iar femeia era îmbrăcată cu multe haine pentru că nu avea încălzire. Nu știu cum e posibil să locuiești în asemenea condiții”, a spus moldoveanul de 33 de ani.

La fața locului au sosit pompierii care au stins flăcările și care urmează să stabilească cauza incendiului. Bătrâna a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Radu Benderschi locuiește împreună cu familia sa de 10 ani în Italia. Acesta este angajat la o campanie de care se ocupă de transportarea medicamentelor. „Am făcut doar ceea ce trebuia să fac”, spune moldoveanul.
 
 
 

 

Comentarii Adăugați un comentariu0 comentariu

captcha

Întrebarea zilei Toate

load

PRIVESC EU

privesceu