Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

EROU moldovean în Italia (FOTO)

4 ian. 2017,, 12:32   Societate
6298 0

Un moldovean a devenit eroul unei bătrâne din Italia, după ce a salvat-o din incendiul violent izbucnit în locuința femeii.

S-a întâmplat în localitatea Codrea, Ferrara. Incendiul a izbucnit în vila femeii, care locuia de una singură. La văzul flăcărilor, vecinii au chemat imediat pompierii, însă nu au stat cu mâinile în sân. Un moldovean curajos a pătruns în locuința cuprinsă de flăcări și a scos-o afară pe proprietara casei în vârstă de 85 de ani.

„M-a apucat de braț și mă lua să mergem sus, pentru a stinge salteaua. Etajul superior era cuprins în totalitate de flăcări, așa că am fost nevoit să o scot cu forța din locuință, după ce am deconectat cuptorul de la aragaz care era pornit pentru a găti ceva de mâncare. Locuința nu era conectată la energia electrică, iar femeia era îmbrăcată cu multe haine pentru că nu avea încălzire. Nu știu cum e posibil să locuiești în asemenea condiții”, a spus moldoveanul de 33 de ani.

La fața locului au sosit pompierii care au stins flăcările și care urmează să stabilească cauza incendiului. Bătrâna a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Radu Benderschi locuiește împreună cu familia sa de 10 ani în Italia. Acesta este angajat la o campanie de care se ocupă de transportarea medicamentelor. „Am făcut doar ceea ce trebuia să fac”, spune moldoveanul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?