X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

SSU a interzis intrarea lui Marine Le Pen în Ucraina

4 ian. 2017,, 11:46   Externe
3215 4

Serviciul de Securitate al Ucrainei a trimis o scrisoare oficială Ministerului Afacerilor Externe, prin care informează despre interdicția de intrare în Ucraina pentru candidata la președinția franceză, liderul partidului "Frontul Național", Marine Le Pen.

Anunțul a fost făcut de către reprezentantul conducerii Serviciului de Securitate al Ucrainei, Alexandr Tkaciuk, în cadrul unei emisiuni pe canalul 112.

"Pe 3 ianuarie, SSU a trimis o scrisoare Ministerului de Externe. Probabil, chiar astăzi va fi un răspuns pozitiv, iar inițiativa noastră va fi susținută, iar doamnei Le Pen ar trebui să-i fie interzisă intrarea pe teritoriul statului nostru", a spus Tkaciuk.

El a adăugat că declarația politicianei despre Crimeea ar trebui să aibă consecințe, dar a reamintit că ea totuși nu este reprezentanta autorităților oficiale ale Republicii Franceze.

"Acest lucru, din păcate, se întîmplă nu pentru prima dată, cînd un politician extern își permite anumite acțiuni sau declarații care, în opinia noastră, contravin intereselor statului nostru", a precizat Tkaciuk.

Anterior, Marine Le Pen a fost avertizată cu privire la consecințele declarațiilor sale despre Crimeea.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?