Vocea diasporei

Au fost puse în circulație noi ecusoane la inspecția tehnică periodică

Au fost puse în circulație noi ecusoane la inspecția tehnică periodică

În Moldova, pe 1 ianuarie 2017 au fost puse în circulație ecusoane de tip nou la inspecția tehnică periodică a autovehiculelor, comunică NOI.md.  

 
După cum au comunicat anterior reprezentanţii Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor şi cei ai Întreprinderii de Stat „Registru”, ecusonul de tip nou reprezintă un autocolant confecţionat din material autoadeziv, protejat cu elemente de securitate avansate și nu poate fi utilizat după dezlipire. Acesta va fi aplicat pe plăcile de înmatriculare în față și în spate, realizate după standardul european SM 122:2014, care au spații special prevăzute în acest scop. 
 
În cazul autoturismelor cu numerele de înmatriculare de tip vechi, ecusonul va fi plasat pe parbriz. Pentru motociclete, mopeduri, mototriciclete, cvadricicluri, remorci şi semiremorci se va elibera un singur ecuson, care la fel se va aplica în locul stabilit pe placa de înmatriculare. În alte cazuri – se va aplica pe Raportul de inspecţie tehnică periodică conform procedurii existente.

Eliberarea ecusonului de tip nou constituie o soluţie complexă de nouă generaţie, care va asigura un înalt grad de securitate la utilizarea metodelor perfecţionate de protecţie.

Implementarea ecusonului de tip nou nu va duce la majorarea tarifelor existente pentru staţiile de testare. Mai mult, pentru unele categorii de vehicule tarifele vor scădea cu 50%.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

ион 4 ian. 11:12

а чем старые не по вкусу???или как номера-не дороже чем старые-на самом деле-очередное выколачивание денег....тем более что старые были в салоне-непогода или еще что не портили их...а эти-на номерах будут...

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load
PRIVESC EU
privesceu