X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Dubaiul va construi un nou megaproiect turistic

4 ian. 2017,, 03:03   Externe
3199 0

Emiratul Dubai a dezvăluit luni un nou megaproiect turistic, ce prevede construirea celui mai mare port de agrement din Orientul Mijlociu, care va avea aproximativ 1.400 de locuri de acostare pentru iahturi de lux, transmite France Presse.

''Dubai Harbour'' va include, de asemenea, o un port de îmbarcare pentru croaziere și un terminal ce va putea găzdui 6.000 de pasageri simultan, a anunțat guvernul într-un comunicat.

Dubaiul, unde se află deja deja cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa, a precizat că principala clădire a acestui nou proiect va fi un turn de 135 de metri, 'Dubai Lighthouse' (farul din Dubai), dotat cu un hotel și un loc de observare.

Acest port de agrement va crește la 4.400 capacitatea totală de primire a iahturilor din emirat, potrivit comunicatului. Acesta va fi construit în cartierul de lux Dubai Marina, aproape de o mare insulă artificială în formă de palmier.

Orașul-stat s-a plasat de mulți ani ca o destinație de turism și afaceri între Europa și Asia, datorită investițiilor uriașe în malluri și reședințe de lux. Dubaiul a atras 14,2 milioane de turiști în 2015.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?