X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Forumul de afaceri moldo-rus se va desfășura la Chișinău

3 ian. 2017,, 09:15   Economie
3475 1

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită mediul de afaceri la Forumul Moldo-Rus, care se va desfășura în perioada 31 ianuarie - 01 februarie 2017, în cadrul celei de-a XVI-a ediție a Expoziției Naționale "FABRICAT ÎN MOLDOVA" din data de 01-05 februarie 2017.


Forumul Moldo-Rus este organizat de către CCI a Republicii Moldova în colaborare cu Consiliul de Afaceri Ruso-Moldav. În cadrul Forumului vor participa reprezentanți ai autorităților centrale și locale, ministere și departamente de resort, reprezentanți ai CCI, asociații de business, reprezentanți ai cercurilor de afaceri și științifice din cadrul celor două state.

Principalul obiectiv al evenimentului este de a oferi o platformă viabilă pentru schimbul de informaţii, discutarea problemelor şi perspectivelor dezvoltării cooperării bilaterale economice, comerciale și investiționale bilaterale şi consolidarea parteneriatelor între comunităţile de afaceri din Rusia şi Moldova, atragerea tehnologiilor avansate în economia reală, dezvoltarea parteneriatului public-privat în domeniul investițiilor în complexul agro-industrial, diferitele ramuri ale industriei, serviciilor și infrastructurii.

Conform agendei forumului, evenimentul va include lucru a trei secțiuni: "Eficacitatea Complexului Agro-Industrial: Investiții, Tehnologii, Echipament", "Oportunitățile de investiții în sectorul industrial din Moldova și Rusia", "Sfera serviciilor și infrastructură: investiții în cea mai recentă tehnologie", precum și negocierile bilaterale privind profilul de activitate al participanților.

Data limită de expediere a formularului de participare la forum (varianta rusă/ română): până pe 25 ianuarie 2017
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?