X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

În Transnistria a fost împiedicată o încercare de autoincendiere

29 dec. 2016,, 11:10   Societate
3845 1

O victimă care figurează într-un dosar penal a întreprins o tentativă de autoincendiere în sala Curții Supreme a Transnistriei.

Incidentul a avut loc în cadrul uneia dintre ședințele de judecată din 28 decembrie. Tentativa de autoincendiere a fost stopată cu succes, relatează NOI.md.

Cetățeanul D. (numele lui nu se divulgă în interesul anchetei – nota red.) a încercat să comită un act de autoincendiere în momentul în care judecătorii au început să anunțe verdictul în dosarul în care bărbatul figura în calitate de victimă. Brusc el s-a ridicat în fața celor prezenți în sala Curții Supreme a Transnistriei, a luat o brichetă și a apropiat-o de haine, care, potrivit unor date preliminare, au fost în prealabil stropite cu benzină sau alte lichide inflamabile.

Gardienii Ministerului Justiției al Transnistriei s-au repezit la bărbat și au prevenit decesul ei, folosind extinctoare. Serviciul de presă al Serviciului de Stat Executare Pedepse de pe malul stîng al Nistrului a comunicat că în sala de judecată a fost chemată o echipă de oameni ai legii, medici și pompieri. Bărbatului disperat i-a fost acordat primul ajutor. Deocamdată nu se comunică motivele care l-au împins spre acest act.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?