X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Premieră! Cei mai buni medici din Moldova au fost premiați

29 dec. 2016,, 10:20   Societate
6224 0

Ieri, Ministerul Sănătății, pentru prima dată, a premiat cei mai buni medici, care zilnic își execută meseria cu dedicație, responsabilitate și profesionalism. În total, de atenția Ministerului Sănătății s-au bucurat opt specialiști, informează NOI.md.


Medici de familie, medici din cadrul echipelor de urgență, specialiști în sănătate publică și medici de profil sau chirurgi au primit diplome și trofee. Cei opt premianți au fost selectați în baza lipsei de plîngeri din partea pacienților, recomandările sindicatelor și ale conducătorilor instituțiilor în care activează.

„Ne-am propus să organizăm acest eveniment simbolic, dar extrem de important pentru noi și să premiem cei mai buni medici, cei care și-au făcut echidistant, corect, profesionist meseria și care, din punctul nostru de vedere, au contribuit la îmbunătățirea imaginii sistemului de sănătate și la o altă calitate a serviciilor medicale. Noi toți, ca o adevărată echipă, cred că am demonstrat că putem mișca lucrurile într-o direcție bună”, a declarat ministrul Sănătății, Ruxanda Glavan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?