X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

S.A. ”Furnizarea Energiei Electrice Nord” solicită majorarea tarifelor

26 dec. 2016,, 09:00   Economie
2876 0

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat pe pagina sa web cererea parvenită de la S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” privind majorarea tarifelor reglementate la serviciile de furnizare a energiei electrice și materialele care au care au stat la baza calculului acestor tarife efectuat de întreprinderea dată.


Documentele respective sunt disponibile în secțiunea Transparența decizională/Consultări publice a paginii electronice a ANRE. ANRE a publicat documentele menționate în temeiul dispozițiilor noii Legi cu privire la energia electrică nr.107 din 27 mai, care obligă autoritatea de reglementare să publice pe pagina sa web oficială cererile titularilor de licență din sectorul energetic privind prețurile și tarifele reglementate, precum și calculele privind nivelul acestora.

ANRE informează publicul că acesta are la dispoziție 15 zile lucrătoare din data publicării cererii S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” și a materialelor aferente pentru a prezenta autorității de reglementare recomandări cu privire la aceste documente.

Conform aceleași legi, Consiliul de Administrație al ANRE are obligația să examineze cererea S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” în termen de cel mult 180 de zile calendaristice de la data înregistrării solicitării corespunzătoare și după prezentarea tuturor documentelor și a informației necesare, solicitate de ANRE.

Ultima dată, ANRE a actualizat tarifele la serviciile de furnizare a energiei electrice prestate de S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord” prin Hotărârea Consiliului său de Administrație din 12 martie 2016. Tarifele respective sunt în vigoare din 1 aprilie 2016.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?