X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Aligatorul gigant a revenit pe terenul de golf din Florida (VIDEO)

24 dec. 2016,, 00:00   Externe
3617 0

Aligatorul gigant care acum cîteva luni de zile a impresionat jucătorii de golf din statul american Florida a revenit pe același teren, notează postul de televiziune „WTSP-TV”.

Reptila are o lungime de circa 4,5 metri. În luna mai aligatorul a devenit cunoscut în întreaga Lume, după ce pe YouTube a apărut un filmuleț în care animalul se plimba pe un teren de golf. De atunci filmulețul a fost accesat de peste 20 de milioane de ori.

Clienții permanenți ai terenului de golf din orașul Palmetto (statul Florida), unde au fost filmate imaginile cu aligatorul în luna mai, afirmă că în ultimul timp animalul apare cu regularitate pe teren.

„El apare din arbuști. Este enorm! Parcurge trei-patru metri și se oprește pentru a se odihni”, a menționat unul din membrii clubului de golf. Un alt sportiv a recunoscut că special poartă cu el o cameră de filmat, pentru a surprinde animalul.

Localnicii au poreclit aligatorul Ceabss, după numele unui personaj din filmul „Happy Gilmore”. Oamenii presupun că aligatorul are nu mai puțin de 60 de ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?