Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Gațcan & Co le-au demonstrat un master class tinerilor fotbaliști (VIDEO)

23 dec. 2016,, 14:00   Sport
2671 0
Jucătorii naționalei Moldovei de fotbal Alexandru Gațcan, Cătălin Carp și Eugen Cebotaru au mers la Comrat și Cahul, unde au organizat un master class pentru tinerii fotbaliști, informează NOI.md.

Copiii s-au arătat foarte interesați de sfaturile experimentaților fotbaliști, care s-au simțit destul de inedit în calitate de antrenori. Mijlocașul naționalei Moldovei și a echipei ruse „Rostov” Alexandru Gațcan le-a spus jurnaliștilor că în premieră a organizat un master class pentru tinerii jucători. „A fost foarte interesant. Am avut cu toții o mulțime de emoții. Am vorbit cu copiii, i-am întrebat dacă ascultă de antrenori. Dacă vor continua la fel, vor putea deveni fotbaliști buni. Totul depinde de ei”, consideră Alexandru Gațcan.
Link Gatcan Alexandru Rostov Chamions League 2016: http://www.noi.md/ru/news_id/95507
Partenerii lui de națională de asemenea au rămas mulțumiți de evenimentul organizat. Fundașul naționalei și a echipei „Viitorul” (România) Cătălin Carp a mulțumit Federației Moldovenești de Fotbal (FMF) pentru invitația de a antrena copiii. „Am fost și eu copil și țin bine minte cît îmi era de plăcut să pășesc pe teren de mînă cu fotbaliștii echipei naționale, să le ofer mingile și să urmăresc jocul. Acum este rîndul meu să ies pe teren cu copiii și să-i învăț ceea ce m-au învățat antrenorii și colegii mai în vîrstă. Îi mulțumesc Federației pentru organizarea unor asemenea evenimente”, a menționat Carp.
Link Federatia Fotbal Moldova Laureat 2016: http://www.noi.md/ru/news_id/95005
Astfel, fotbaliștii au aderat la campania FMF de popularizare a fotbalului în rîndul copiilor în diferite raioane ale țării. Antrenorii speră că în cadrul unor asemenea evenimente tinerele talente se vor manifesta cel mai bine. Potrivit secretarului executiv al Școlii de Antrenori a FMF, Vladimir Japălău, implicarea unor fotbaliști consacrați în antrenamentele cu copiii este o condiție obligatorie pentru înnoirea naționalei.
Anterior la acțiuni similare au participat și alți fotbaliști ai naționalei Moldovei. Astfel, Adrian Cașcaval, Alexandru Antoniuc, Gheorghe Ovseannicov și Gheorghe Boghiu au organizat un master class la Drochia, iar Maxim Mihalev, Igor Picușciac și Alexandru Dedov – la Rîbnița. Pînă la sfîrșitul anului curent acțiuni similare vor fi organizate la Căușeni și Nisporeni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?