X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon către cetățeni: „Haideți să coborîm de pe baricade”

23 dec. 2016,, 13:16   Politică
3653 3

Președintele ales, Igor Dodon, a susținut astăzi un discurs în fața cetățenilor adunați la Palatul Republicii, înainte de a depune jurămîntul, comunică NOI.md.

Noul șef de stat le-a mulțumit susținătorilor săi pentru suportul acordat și a menționat că nu-i va dezamăgi.

„Împreună noi vom învinge, nu va fi simplu. Avem o majoritate parlamentară care gîndește altfel decît președintele, decît o parte dintre cetățeni. Dacă vom avea suportul vostru, noi vom reuși. Promit solemn că nu vă voi dezamăgi. Cetățenii noștri doresc aceleași lucruri: stabilitate, un viitor demn pentru copiii noștri, salarii mai bune, regulă în țară, acest lucru noi putem să-l asigurăm dacă vom fi împreună”, a menționat Dodon.

Igor Dodon a reiterat că se angajează pe perioada mandatului său să lupte pentru statalitate, neutralitate și identitatea moldovenească. Acesta a avut un mesaj și pentru cetățenii care nu l-au votat.

„Sîntem diferiți, mă adresez și celor care au votat pentru alți candidați, sînt ferm convins că și voi doriți binele țării noastre. Mă voi strădui să fiu un președinte al tuturor. Haideți să coborîm de pe baricade începînd de astăzi”, a îndemnat Dodon.

Acesta a mai anunțat că o dată la patru luni va prezenta public un raport de activitate, precizînd că doar prin menținerea unei legături directe cu cetățenii pot fi realizate obiectivele propuse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?