Naționala Moldovei a coborît în clasamentul FIFA

Naționala Moldovei a coborît în clasamentul FIFA

Naționala Moldovei de fotbal a coborît două locuri în ultimul clasament al FIFA, informează NOI.md.


„Tricolorii” ocupă în rating locul 164, fără a juca vreun meci oficial pe parcursul ultimei luni. În ultimul meci jucat discipolii lui Igor Dobrovolschi au terminat la egalitate meciul din deplasare contra Georgiei (1:1), din cadrul preliminariilor CM-2018.

Printre echipele naționale care evoluează în aceeași grupă preliminară cu Moldova cel mai bine este poziționată Țara Galilor – locul 12. Irlanda ocupă locul 23, Austria – 31, Serbia – 44, Georgia – 118.

În spațiul CSI cel mai sus în ratingul FIFA se află naționala Ucrainei – locul 30. Rusia ocupă locul 56, Uzbekistan – 62, Belarus – 74, Armenia – 86, Azerbaidjan – 90. Naționala României ocupă poziția a 39-a.  

Amintim că în clasamentul precedent, publicat la sfîrșitul lunii noiembrie, Moldova ocupa locul 162, urcînd timp de o lună 11 poziții.

În cadrul preliminariilor pentru CM-2018 Moldova a înregistrat pînă acum trei înfrîngeri (0:4 cu Țara Galilor, 0:3 cu Serbia, 1:3 cu Irlanda) și un egal (1:1 cu Georgia). Moldova ocupă deocamdată ultimul loc în grupă cu un punct acumulat.  

Următorul meci oficial Moldova îl va susține la Viena, în martie 2017, în compania Austriei.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load