Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Orașele unde oamenilor li se plătește pentru a locui aici

22 dec. 2016,, 02:00   Externe
8236 0

Dacă nu știai, în lume există mai multe orașe, care, dintr-un motiv sau altul, au nevoie de locuitori, iar celor care aleg să muncească și să se mute acolo le sînt oferite sume tentante.


Ei bine, în aceste 7 orașe poți să călătorești, să le vizitezi sau chiar , de ce nu, să te stabilești cu traiul acolo.

Detroit, Michigan, Statele Unite ale Americii

Numit și „Parisul de vest” sau „Capitala auto a SUA”, orașul Detroit încearcă cu disperare să-și redobândească gloria pe care a pierdut-o în cea de-a doua jumătate a secolului XX. Pentru a rezolva această problemă, guvernul a introdus un nou program numit «Challenge Detroit», cel care oferă 2,5 mii de dolari profesioniștilor din diverse domenii, care îndrăznesc să se stabilească și să muncească în oraș.

Alaska, Statele Unite ale Americii

Dacă îți place iarna, peisaje cu multă zăpadă, un ritm de viață liniștit și un confort real la temperaturi scăzute, viața în Alaska ar putea deveni o plăcere fără precedent. Există un fond guvernamental special, care plătește profesioniștilor pentru implicarea în viața socială a regiunii de Nord, populația căreia este în declin constant. Trebuie doar să locuiești în Alaska timp de un an.

Provincia Saskatchewan, Canada

Această provincie canadiană face oferte bune proaspeților absolvenți de facultate, din anul 2010 încoace. Tinerii primesc 20 de mii de dolari ca să rămână să muncească și să locuiască în oraș timp de 7 ani.

Niagara Falls, NY, Statele Unite ale Americii

O altă sugestie, care pare a fi pur și simplu ireală, este să locuiești în una dintre cele mai frumoase și interesante locuri din lume și sa fii plătit pentru acest lucru. Guvernul alocă absolvenților de facultate în jur de 7 mii de dolari ca o recompensă pentru activitatea lor în companiile locale pe parcursul a doi ani.

Ponga, Asturias, Spania

Acest sat fermecător în zonele din nord-estul Spaniei este unul dintre cele mai vechi din țară. Pentru a atrage populația tânără și a revitaliza economia locală, guvernul oferă 3.000 dolari fiecărui cuplu care se mută acolo. În plus, sunt plătite indemnizații a cate 3.000 dolari pentru fiecare copil născut.

Utrecht, Olanda

Olanda este cunoscută în întreaga lume grație experimentelor sociale pe care le aplicaă Unul dintre acestea prezintă modul în care va acționa politica de susținere financiară în valoare de o mie de dolari pentru fiecare locuitor al orașului.

Curtis, Nebraska, Statele Unite ale Americii

Cu siguranță orice locuitor al unui oraș a făcut, cel puțin o dată în viață, referire la felul cum ar trebui să arate orașul în care locuiește și în ce aspect ar trebui primăria să acționeze pentru a-l îmbunătăți. Ei bine, orașul Curtis nu prezintă doar declarații goale. Acest oraș american oferă teren liber pentru a construi o casă, în schimbul unei idei bune și a unei colaborări privind dezvoltarea infrastructurii și a culturii locale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?