Platon nu va avea parte de un proces public

Platon nu va avea parte de un proces public

Solicitarea avocaților omului de afaceri Veaceslav Platon, care este acuzat de mașinații financiare și spălare de bani în proporții deosebit de mari, de a desfășura ședințele de judecată public, a fost respinsă astăzi de magistrații Judecătoriei Buiucani, prezidați de Victor Boico.

Omul de afaceri le-a spus jurnaliștilor în timp ce trecea prin coridorul instanței că „i s-a refuzat un proces public”. „Ei nu țin cont nici de părerea procurorilor. Decid totul singuri”, a declarat Platon. Avocatul businessmenului Eduard Rudenco a explicat că apărarea a cerut recuzarea acestui complet de judecată. Ședința de judecată în dosarul lui Platon nu poate fi desfășurată din diverse motive deja a treia oară consecutiv. În cadrul ședinței urmează să fie stabilită ordinea audierii martorilor, componența acestora, orarul ședințelor. 
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu7 comentari

Andrei 4 ian. 20:53

Stiti ca nu filat sau platon au furat dar P*a***n**c a furat

Real 3 ian. 18:47
Deleted
Real 3 ian. 18:46
Deleted
? 3 ian. 18:44
Spam
Realist 21 dec. 2016,, 20:21

Voi inca vreti sa-l judecati? Iara o sa se intinda ani de zile cu victimizari ca in cazul lui Filat?! Scurt pe doi: Sa raspunda pentru spalarea miliardelor rusesti si pentru furtul de la BEM!

Dorin 21 dec. 2016,, 20:21

Apintruși asta, ce parcă noi nu am ști că e raiderul numărul 1 în CSI, că a pus pe labe o serie de bănci și întreprinderi atît la noi cît și în Ucraina, FR, etc ...

Renat 21 dec. 2016,, 19:06

Dar cu ce-i mai leger cazul lui Platon decit cel al lui Filat? Ambii au furat din BEM impreuna deci si procesele judecatoresti trebuie sa fie asemanatoare. Sper doar ca sentinta la Platon sa fie una pe masura nu legera de 9 ani ca la Filat.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load