Socialiștii reiau protestele

Socialiștii reiau protestele

Un grup de deputați și simpatizanți PSRM au protestat astăzi la sediul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, față de majorarea tarifelor la energia electrică, informează NOI.md.


Manifestanții au cerut conducerii ANRE să nu admită creșterea prețurilor și au cerut demisia conducerii Agenției. Oamenii au scandat lozinci precum: „Demisia!”, „Rușine!”, „Opriți genocidul!”.

„Stimați directori ANRE, să știți că hotărîrile pe care le veți lua astăzi vor avea consecințe juridice și pentru dumneavoastră. Statul a creat această instituție nu pentru ca voi să apărați interesele companiilor prestatoare de servicii. Am atenționat că Ministerul Economiei, care a semnat acordul cu «Gas Natural Fenosa» privind recunoașterea pierderilor financiare,va cere creșterea tarifelor cu 60%. Astăzi, la noi energia electrică este mult mai scumpă decît în alte țări din regiune, deși populația noastră este cea mai săracă. «Gas Natural Fenosa» se ocupă cu hoția organizată”, a declarat deputatul Vlad Batrîncea.

Astăzi Consiliul de administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a convocat o ședință publică, în cadrul căreia va fi examinată ajustarea prețului pentru producerea energiei electrice de către SA „Termoelectrica”. 
 
La începutul lunii decembrie furnizorii au solicitat majorarea tarifelor la serviciile de distribuţie şi de furnizare a energiei electrice cu 14%, de la 1 ianuarie 2017.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu5 comentari

дмитрии 21 dec. 2016,, 16:41

Вы видели сегоднешнее выступление Тимофяна ачем он там мычит молчал бы лутше четыре года никто его голоса неслышал а в конце заговорил

Екатерина 20 dec. 2016,, 12:40

Социалисты хоть чего-то добиваются, а вы Igoras de la oras только ныть и можете...ничего не делаете, так сидите и молчите....а мы добиваемся лучшей жизни, чем она есть на данный момент...

Andrei 20 dec. 2016,, 12:38

Mdea... Dodon se simte cu musca pe căciulă! Știe că degrabă RM va deveni independentă față de FR și asta îi crează probleme foarte mare!!

Igoras de la oras 20 dec. 2016,, 12:26

Iarasi socialistii . Cum sa inceput anul fac numai boicotari si motiuni de cenzura, sa mai munceasca asupra unor proiecte de legi mai bine. Tariful inca nu sa marit si ei deja stau in fata ANRE. Sau gasit smecheri, iar daca ANRE nu vor ridica tarifele, indiferent daca ei erau sa protesteze sau nu, acum ei vor gasi un motiv sa easa cu declaratii tot datorita acestui protest.

Realist 20 dec. 2016,, 12:25

Asta e toata campania de PR a socialistilor: Protesteaza impotriva la tot. In loc sa faca vreun proiect de lege, ei umbla cu proteste, chipurile sa-i vada lumea ca ei sunt activi

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load