X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Prima fotografie cu cel de-al optulea copil al lui Mick Jagger

19 dec. 2016,, 23:00   Externe
2414 0

Vedeta Rolling Stones, Mick Jagger a devenit din nou tată, pentru a opta oară la 73 de ani.

Mama băieţelului născut pe 16 decembrie este balerina de origine americană Melanie Hamrick, în vârstă de 29 de ani. Acum, Melanie i-a făcut debutul în social media nou-născutului pe nume Deveraux Jagger.

Vedeta Rolling Stones, Mick Jagger a devenit din nou tată la 73 de ani. Muzicianul are deja şapte copii, cuprinşi între 17 şi 45 de ani. Este bunic de cinci ori şi străbunic din 2014.

Copiii lui Mick Jagger provin din prietenii şi căsătorii anterioare: Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall şi Luciana Gimenez Morad.

"Îmi iubesc atât de mult copilul şi sunt atât de mândră de el", a scris balerina Melanie Hamrick pe Instagram alături de fotografia nou-născutului.

Mick Jagger şi balerina Melanie Hamrick sunt împreună din 2014.

Conform relatărilor din presă, Hamrick nu va trăi cu Jagger în Londra, după ce balerina a dat naştere copilului său, ci îşi va încheia probabil cariera de dansatoare pentru a locui fie în Los Angeles, fie în Connecticut, pentru a fi aproape de familia ei.

"Relaţia lui Mick cu Melanie lucreaza pentru binele amândurora", a declarat o sursă pentru The Sun.

"Melanie este foarte legată de America şi nu vrea să se mute la Londra, chiar dacă s-au văzut reciproc, în mod regulat, pe o perioadă lungă de timp. Lui Mick îi place aranjamentul şi nu vrea să fie într-o altă relaţie formală. ", a mai spus aceasta.

Şi Ronnie Wood, colegul de trupă al lui Jagger, a devenit tată de gemeni la vârsta de 68 de ani.

Sursa a adăugat în luna august că Melanie este "foarte entuziasmată că va deveni mamă şi crede ca Mick este cel mai uimitor bărbat pe care l-a întâlnit vreodată."

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?