X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Un șef de secție din cadrul IGP, dat în căutare

19 dec. 2016,, 11:58   Societate
2406 0

Șeful unei secții din cadrul Direcției investigarea fraudelor (DIF) a Inspectoratului General de Poliție a fost dat în căutare de către procurori, fiind învinuit de corupere pasivă.


Acesta, împreună cu un polițist DIF și un ofițer de urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal, ar fi luat mită în sumă de 50 de mii de euro, transmite NOI.md.

Potrivit unui comunicat de presă, cei trei indivizi ar fi estorcat suma menționată de la un agent economic pentru a mușamaliza un caz de contrabandă. În seara zilei de sîmbătă, doi dintre bănuiți au fost reținuți chiar în momentul cînd primeau 40 de mii de euro. Aceștia au încercat să fugă, dar au fost imobilizați de procurori. În automobilul unuia dintre suspecți au fost găsiți banii și ridicați pentru a fi anexați la dosar.

Cel de-al treilea bănuit însă se ascunde de organul de urmărire penală, pe numele lui fiind deja emise mai multe înștiințări la toate instituțiile de menținere a ordinii publice pentru a nu admite părăsirea țării de către acesta.

Duminică, la domiciliile celor trei bănuiți au fost efectuate percheziții în vederea obținerii probelor relevante pentru cauza penală investigată de Procuratura Anticorupție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?