X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

„Viorica-Cosmetic” e mai aproape de clienții săi (VIDEO) ©

17 dec. 2016,, 15:37   Societate
7445 0

În pragul sărbătorilor de iarnă, „Viorica-Cosmetic” vine cu noutăți pentru clienții săi.

Un nou magazin de firmă a fost deschis în orașul Taraclia, pe strada Lenin 143/2.

Produsele „Viorica-Cosmetic” au devenit și mai accesibile pentru doritorii de a se alinta cu ceva natural și autohton.

De 27 de ani „Viorica-Cosmetic” are grijă să pună în evidență cele mai frumoase trăsături ale femeilor, cu ajutorul produselor din plante și fructe naturale. Mai mult decît atît, magazinele de firmă oferă produse pentru bărbați și copii, care îmbină perfect calitatea și bogățiile naturii. „Tenul îngrijit, părul mătăsos și sănătos sînt niște subtilități ale naturii cu care a fost înzestrată femeia. Pentru a menține frumusețea naturală a acesteia, «Viorica-Cosmetic», în baza plantelor naturale, a uleiurilor etilice, a creat seriile: «Flovio», «Violelle» și «Cosmeplant», a declarat managerul marketing-ului online «Viorica-Cosmetic», Daniela Dragan.

Cumpărătorii vor găsi tot ce e necesar pentru casă și îngrijire personală: de la gelurile pentru vase, săpunul lichid pînă la creme, șampoane, geluri de duș, parfumuri și chiar uleiuri pentru bebeluși, toate fiind puse la dispoziția clienților în noul magazin din orașul Taraclia.

Recent, „Viorica-Cosmetic” a lansat două linii noi de parfumuri: „Bellator” pentru bărbați și „Miniature” pentru femei, care pot deveni un cadou perfect pentru cei dragi, acum de sărbători. Gama însă este unde foarte vastă, astfel încît fiecare își poate alege un produs pe placul său.

„Viorica-Cosmetic” își așteaptă clienții în noul magazin de pe strada Lenin 143/2 din orașul Taraclia, acolo unde vînzătorii sînt gata mereu să vă consulte și să va pună la dispoziție tot ce e mai bun.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?