X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Conversational English cu profesor din SUA! ©

19 mar. 2013,, 15:51   Societate
3618 1
Foto : oratorica.info
Vă aducem la cunoștință că acum vom oferim șansa de a urma un curs de Conversational English predat de un profesor originar din Statele Unite, vorbitor nativ de limbă engleză. Durata cursului este de 5 săptămîni, de 3 ori pe săptămînă a câte 2 ore academice.

Abia o săptămînă în urmă prima promoție de Conversational English a absolvit cursul. Cursul lor a fost predat de o profesoara din UK, iar rezultatele studenților și cererile voastre ne-au motivat să continuăm acest curs. De data aceasta cursul va fi predat de un profesor din SUA cu studii și experiență pedagogică de mai bine de 10 ani.

Cursul începe în data de 25 martie și mai aveți la dispoziție cîteva zile pentru a vă inscrie în grupă.

Vrei să practici cunoștințele tale de limbă engleză însă nu ai unde? Vrei să vorbești engleza cât mai des, însă nu ai cu cine? Vrei să-ți îmbogățești vocabularul de limbă engleză și nu știi cu ce să începi?

Acum ai șansa reală să-ți îndeplinești dorințele! Și această șansă vine de la ORATORICA! Profesorul vă va frapa prin modul său inedit de predare. E cea mai rapidă și eficientă modalitate de însușire a limbii! Vino și convinge-te!

Locurile în grup sunt limitate. Pentru mai multe informații apelați 060 73 55 33.

„Fericirea e atunci cînd alții te înțeleg”
Centrul de Limbi Europene ORATORICA
www.oratorica.info
oratorica.md@gmail.com

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?