Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Primăria Chişinăului a fost amendată cu 1,6 mii euro

25 feb. 2013,, 11:17   Societate
5205 3
Foto: mpinteractiv.ro
Discuțiile pe marginea sălilor cu jocuri de noroc a continuat și azi la ședința operativă de la Primărie. Primarul general Dorin Chirtoacă s-a arătat nemulțumit de faptul că, deși taxele pentru acest tip de afacere au fost ridicate pînă la 25 de mii de lei, continuă să fie deschise noi săli.

Nemulțumirea a fost și mai mare cînd șefa Direcției juridice, Diana Gurschi, a anunțat că, recent, Primăria a fost amendată de două ori cu cîte 800 de euro de către judecătoria Rîșcani și Centru pentru neexecutarea deciziilor judecătorești.

,,Am fost amendați pentru că nu am dorit să eliberăm autorizații de funcționare a două săli cu jocuri de noroc”, a spus Gurschi.

La rîndul său, edilul capitalei a solicitat responsabililor de la Primărie să monitorizeze situația. ,,Sălilor care activează cu autorizație să nu li se permită publicitatea, iar cea existentă să fie demontată. Iar sălile care activează fără autorizație să fie închise. Politia să intervină. Iar agenții economici să fie arestați”, a cerut Dorin Chirtoacă.

,,Anual facem sesizări către poliție să ia măsuri, să demonteze publicitatea sălilor de noroc. Nu cunoaștem însă ce măsuri au fost luate”, a anunțat arhitectul-şef interimar al Chişinăului, Radu Blaj.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?