X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Administratorii de clădiri din Chișinău, amendați pentru că nu deszăpezesc teritoriul din preajma edificiilor

28 ian. 2013,, 10:20   Societate
2819 0
Foto: stirileprotv.ro
Circa 120 de administratori de clădiri din municipiul Chișinău au fost amendați pe parcursul a patru zile, pentru că nu au deszăpezit curțile edificiilor pe care le administrează. Datele au fost făcute publice azi la ședința operativă de la Primărie, de către pretorii de sectoare.

Potrivit acestora, schimbarea se poate vedea, „dar este loc de mai bine”. Primarul general Dorin Chirtoacă, a spus că aceste rezultate au fost obţinute datorită lui. „Pînă nu am ridicat vocea şi nu am împărţit sancţiuni nu s-au mişcat lucrurile”, a spus edilul. Totuși, el s-a arătat nemulțumit de faptul, că rezultatele nu sînt acelea pe care le așteaptă. „În mod normal, în 24 de ore trebuia să fie curat la fiecare”, a spus Chirtoacă amenţințîndu-şi din nou subalternii cu sancțiuni.

„Cînd voi constata, că nu s-a făcut ce trebuie, voi trece iar la sancțiuni, s-a mișcat ceva, dar puțin. Aștept lunea viitoare să vedem care sînt rezultatele cu privire la sancțiuni”, a conchis Chirtoacă.

Primăria Chișinău, luptă cu agenții economici de la începutul iernii. După ce aceștia au fost amenințați cu amenzi, dacă nu-și curăță zăpada din fața clădirii, municipalitatea a trecut la fapte pentru că rezultatele erau nule.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?