Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Taximetriștii profită iarăși de zăpadă? „De la Ciocana la Buiucani a cerut 200 de lei”

18 ian. 2018,, 11:51   Capitala
3896 4

Condițiile meteorologice nefavorabile se pare că sînt destul de favorabile pentru taximetriștii care, dis-de-dimineață, au decis să profite pe seama chișinăuienilor care nu au reușit să-și scoată mașinile de sub zăpadă sau de acei, care nu reușit să ajungă la destinație utilizînd transportul public.

Și pentru că mai multe firme de taxi nu au mașini disponibile, unii locuitori ai capitalei recurg la serviciilor taximetriștilor de pe margina drumurilor. Oamenii, de altfel, au fost surprinși să afle că o cursă ce, de obicei, costă pînă la 50 de lei, astăzi costă de patru ori mai mult.

„Taxi din stradă. Ciocana, str. Aleco Russo - Buiucani - 200 de lei”, a scris o chișinăuiancă care, în această dimineață, trebuia să ajungă la postul de muncă.

Internauții au confirmat cele scrise de aceasta, adăugînd că „problema asta a fost și în aprilie” și au îndemnat-o să sune atît la poliție, cît și la CNA. „Fă un tag secretarului de stat pe domeniul transporturilor din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii”, a mai sfătuit-o cineva.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?